Nyhed | 02-08-2015Du kan stadig nå at foreslå workshops til den nationale konference den 3.-4. november i Nyborg


Foredrag, workshops, debatter. Ny faglig viden, erfaringsudveksling og stærkere netværk. Vær med, når vi indbyder til todages konference om forebyggelse, sundhedsfremme og seksuel sundhed i Danmark. Du kan stadig byde ind med ideer til programmet.

 

Fagligt Netværk for Seksuel Sundhed, Sex & Samfund, Sundhedsstyrelsen og Sexologisk Forskningscenter ved Aalborg Universitet indbyder igen til en todages konference om forebyggelse, sundhedsfremme og seksuel sundhed i Danmark.

 

Den fjerde nationale konference om seksuel sundhed tilbyder under overskriften 'Seksuel sundhed og trivsel for alle' opdateret faglig viden, ideer, motivation samt nye netværk til den kommunale indsats i forhold til seksuel sundhed og forebyggelse.

 

Vi vil med udgangspunkt i Sundhedsstyrelsens Forebyggelsespakke om Seksuel Sundhed både fokusere på de store linjer og skabe rum til at drøfte og udveksle helt konkrete ’how to do’-spørgsmål, som kan inspirere dig i din hverdag.

 

Tilmelding til konferencen åbnes til efteråret, men sæt gerne kryds i kalenderen allerede nu. Vi annooncerer via nyhedsbrevet, når der åbnes for tilmelding.

 

►  Læs mere om konferencen

 

Har du forslag til workshops og plenum-oplæg?

En vigtig del af konferenceprogrammet er baseret på oplæg og debat i mindre grupper.

 

Du kan stadig byde ind med konkrete forslag til indhold af workshops og oplæg, som du gerne så kom med på konferencen eller evt. selv ville holde.

 

Du bedes udfylde vedlagte skema og sende det til info@seksuelsundhed.dk. På baggrund af disse forslag vil det nærmere program blive udarbejdet efter sommerferien.

 

Workshops: Vi råder over op til ni grupperum, hvori der parallelt kan afvikles oplæg og debat af i alt 40 minutters varighed. Grupperummenes størrelse varierer fra 20 til 80 pladser.

 

Rammen for workshops er, at én eller evt. flere oplægsholdere fokusere på et specifikt emne, som er relevant i forhold til et eller flere af forebyggelsespakkens anbefalinger (se bilag).

 

Plenumoplæg: Normalt forventes oplæg at være ca. 20 minutter efterfulgt af 20 minutters debat og uddybende spørgsmål. Der lægges op til spørgsmål, debat og dialog i hver session. Der skal til gengæld ikke produceres noget fælles produkt i gruppesessionerne.

 

 

 
Tilbage