Nyhed | 13-04-2014Nye mødedatoer i arbejdsgrupperne


Netværk mod seksuelle krænkelser inviterer til møde onsdag den 14. maj i Århus.

Temaet er overgreb på børn og unge mellem 14-18 år. Foredragsholdere er far og datter, og mødet tager udgangspunkt i de seksuelle overgreb, som datteren var udsat for af sin danselærer for 10 år siden.

Læs mere

 


 

Læs mere om arbejdsgrupperne

 

Afholdte møder

 

Netværk mod seksuelle krænkelser inviterer til møde onsdag den 5. marts i Århus

Emne: Center for Voldtægtsofre - indsats, udvikling og fremtidsovervejelser ved Anja Hareskov, ledende psykolog ved CFV.

Læs mere

 

Netværk mod seksuelle krænkelser inviterer til netværksmøde den 30. oktober i Århus

Temaet: Center for Seksuelt Misbrugte - hvad nu? Hvilke opgaver skal det nye center i Århus løse? Hvilket grundlag og erfaringer bygger de på? Hvilke ambitioner og ønsker er der til indsatsen?

Læs mere

 

Hvordan er livet som ung, transkønnet person - LBGT-arbejdsgruppen inviterer til møde den 29. oktober kl. 13 i Århus.

Her vil 21-årige Oliver Panthera fortælle sin egen historie og dele sine tanker og oplevelser fra sin transition - hvordan han fandt ud af, at han er transkønnet, hvordan han er blevet mødt af 'systemet' lige fra skole og sundhedssystem til CPR registeret, hvordan det er at leve som mand i det danske samfund, og mødet med et forældet offentlig system. Undervejs er der mulighed for at stille spørgsmål, og forhåbentligt får vi efterfølgende en god debat. Mødet vil foregå i AIDS Fondets lokaler i Århus.

 

Arbejdsgruppen om LBGT i kommunernes indsats

Arbejdsgruppen havde sit første møde til den 20. august i Århus.

Læs mere

 

 

Arbejdsgruppen om seksuel sundhed for unge – metoder, indsatser og formidling

Næste og fjerde møde er planlagt til 23. september i København i Sex & Samfunds lokaler kl. 9 eller 10 – nærmere besked om tidspunkt følger.

 

Arbejdgruppen om seksuelle krænkelser

Arbejdsgruppen inviterer til temadebat om de nye Børnehuse i Århus den 22. maj kl. 13.30-16. Læs mere.

 

Arbejdsgruppen om udsatte unge

Næste møde er planlagt til den 28. maj, og vi forsøger at få et oplæg af Pia Nystrøm fra Socialstyrelsen til dagen. Arbejdsgruppen er åben for nye deltagere.

 

Arbejdsgruppen om seksuel sundhed for unge – metoder, indsatser og formidling

Arbejdsgruppen mødes tredje gang den 6. juni kl. 10.30-15 i Odense. Oplæg af projektleder Morten Emmerik Wøldike, Sex & Samfund, om Sex & Samfunds kortlægning af ungdomsuddannelserne og arbejde med at udvikle en mangfoldig og normkritisk seksualundervisning til unge på gymnasier, erhvervsuddannelser og produktionsskoler.

 

Arbejdsgruppen planlægger med i alt fire møder. Se slides fra første møde (pdf). Ved det andet møde den 28. februar var temaet ung-til-yngre som metode til at gå i dialog med unge. Desuden en introduktion til Condomeri som et synligt indslag i gadeplan.

 

Ældres seksualitet og kærlighedsliv
Arbejdsgruppen forbereder et større tema om ældre, sex og kærlighed til Fagligt Netværks nationale konference om seksuel sundhed i november 2013.

 

Kontakt Carsten Borup på carsten.borup@gmail.com for yderligere info.
Tilbage