Nyhed | 23-05-2017Tilmelding til den 5. nationale konference for seksuel sundhed er åbnet


”Seksuel trivsel fra vugge til grav"

 - Invitation til Den Nationale Konference om Seksuel Sundhed i Danmark

Fagligt Netværk for Seksuel Sundhed, Sex & Samfund, Sundhedsstyrelsen og Sexologisk Forskningscenter ved Aalborg Universitet indbyder hermed for femte gang til en todages konference om seksuel forebyggelse og sundhedsfremme i Danmark.

Med afsæt i Sundhedsstyrelsens forebyggelsespakke om seksuel sundhed ønsker vi gennem foredrag, workshops og debatter at inspirere, formidle viden, udveksle erfaringer, styrke netværk og skabe motivation for den fremtidige indsats i alle landets kommuner.
 
Tilmelding til konferencen er allerede nu åbnet. Programmet bygger på de foregående konferencers vellykkede struktur med en blanding af plenumoplæg, workshops og en markedsplads, hvor alle kan byde ind, samt gode muligheder for netværksskabelse og faglig inspiration.

Der sættes fokus på udveksling af erfaringer og metoder mellem fagfolk, der i det daglige arbejder med seksuel forebyggelse og sundhedsfremme på mange platforme og til en bred målgruppe. Det endelige program vil først blive offentliggjort i løbet af efteråret, efter at alle i netværket har haft mulighed for at byde ind med forslag til workshops og øvrigt indhold.

 
Sted: Hotel Nyborg Strand
Dato: 22.- 23. november 2017

  • Ønsker du at tilmelde dig konferencen, kan du gøre det HER (se nærmere oplysninger på hjemmesiden). Der er i alt 220 pladser, så tidlig tilmelding anbefales.
  • Har du et ønske om at deltage med en markedsbod? Udfyld tilmeldingsformularen HER.
  • Har du ideer og ønsker til konferencen i øvrigt? Send en mail til info@seksuelsundhed.dk.

 
Du kan læse mere om konferencen her på Fagligt Netværks hjemmeside.
 

Med venlig hilsen
Styregruppen for Den Nationale Konference

Lone Kjær Hein (Fagligt Netværk), Christian Graugaard (Sexologisk Forskningscenter), Niels Sandø (Sundhedsstyrelsen) og Bjarne B. Christensen (Sex & Samfund)
Tilbage